Present till babyn, välj mellan 3 olika paket

Pris:
269 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2073849
Antal:
Skicka ett babybrev, en present direkt hem till barn 0-1 år!
Ange i kassan om det ska slås in i baby- eller ballongsilkespapper. Ange även hälsningen som ska bifogas.


BABBLARNA PAKET
Paket med babblarna dregglis, 2-pack skedar och 3 st fingerdockor. Vi skickar med slumpmässiga fingerdockor om inget annat anges som meddelande i kassan.

BABBLARNA Fingerdockor
Mjuka och mysiga fingerdockor. Dessa produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa. Märkningen är CE enligt EN71.
Det innebär att samtliga produkter är:
Barnsäkra - ögon, nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta. Sömmarna är testade.
Eld- och flamsäkra - de kan inte fatta eld, materialet kan inte flamma upp. Inga flamskyddsmedel är tillsatta.
Produkterna kan tvättas i maskin 40°
Från 0 år

Håll ditt barns kläder rena med den här tuffa dregelhaklappen från Babblarna. Den är tillverkad av bästa och mjukaste bomull och har dubbla tryckknappar i nacken för två passformsjusteringar. Material: 100% bomull i dubbla lager. Storlek: en storlek, passar från nyfödd. Skötselråd: Maskintvättas 40 grader

Fina skedar för de små barnen att äta med. Kommer i set om 2 st med populära Babblarna som motiv. De kan diskas i diskmaskin, max 50ḞC. Material: Melamin, PVC och BPA fri.

Babblarna Blev Vinnare Årets Småbarnsleksak 0-2 år 2015

DINO PAKET
Dino skallra och hänge.
Diinglisar Special Edition Dino. Denna skallra är en mjuk och kul skallra med ett Dinohuvud och två armar som är roliga att utforska. Storlek 15 cm. Hänget roar det lilla barnet i tex vagnen eller babyskyddet. Storlek 16 cm.
Rek. från 0 år Material: 100% polyester. Godkänd och CE märkt enligt EN71.

Diinglisar wild paket
Paket med ringskallra, spegelskallra och en napp.

Denna napp från Esska/Teddykompaniet är självlysande och lätt att hitta i mörkret. BPA-fri. 4-36 månader. Motiv och nyans kan variera mellan giraff och lejon. Godkänd och CE märkt enligt EN71.

Mjuk, kul skallra med ett elefanthuvud och två armar som är roliga att utforska samt en spegel på ena sidan. Rek. från 0 år Material: 100% polyester. Godkänd och CE märkt enligt EN71.

Den här ringskallran är en rolig leksak som kommer hålla ditt barn underhållet länge. I den genomskinliga ringen rullar färgglada bollar fram, och på ringen sitter tre hängen, två gosiga djurhuvuden och en bitleksak. Godkänd och CE märkt enligt EN71.

--------------------------------------------------------------------------------
Din gåva slås in i silkespapper som knyts med satinband innan den läggs ned i det vita kartongen tillsammans med er hälsning.

Kom ihåg att bifoga din hälsning!