Present till babyn- Diinglisar wild paket

Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2073853
Antal:
Kommentar till butiken:
Skicka ett babybrev, en present direkt hem till barn 0-1 år!

Paket med Diinglisar wild ringskallra, spegelskallra och en napp.

Denna napp från Esska/Teddykompaniet är självlysande och lätt att hitta i mörkret. BPA-fri. 4-36 månader. Motiv och nyans kan variera mellan giraff och lejon. Godkänd och CE märkt enligt EN71.

Mjuk, kul skallra med ett elefanthuvud och två armar som är roliga att utforska samt en spegel på ena sidan. Rek. från 0 år Material: 100% polyester. Godkänd och CE märkt enligt EN71.

Den här ringskallran är en rolig leksak som kommer hålla ditt barn underhållet länge. I den genomskinliga ringen rullar färgglada bollar fram, och på ringen sitter tre hängen, två gosiga djurhuvuden och en bitleksak. Godkänd och CE märkt enligt EN71.

Din gåva slås in i silkespapper som knyts med satinband innan den läggs ned i det vita kartongen tillsammans med er hälsning.

Kom ihåg att bifoga din hälsning!
Det gör du här innan du lägger din valda produkt i varukorgen vid "Kommentar till butiken". Kom ihåg att skriva med namn på avsändare.

Vill du skicka flera presenter i paketet? Välj ett färdigt paket med flera produkter för att säkerhetsställa att dem får plats i brevinkastet. Du kan också lägga en beställning och sedan invänta mail från oss om er order ej kan skickas pga för stort för brevlådan.